Ewout Katuin

"Heeft u een klus voor mij op het gebied van elektra? Ik zorg dat het werkt!"

Ewout Katuin Elektrotechniek heeft ruim 26 jaar kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniek. Jaren heb ik bij verschillende bedrijven in de elektrotechniek gewerkt en in juni 2017 heb ik de stap gemaakt om voor mijzelf te beginnen. In de afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld tot een gerespecteerde onderneming met een brede klantenkring. Heeft u een klus voor mij op het gebied van elektra? Ik zorg ervoor dat het werkt. Ook voor onderhoud, inspectie, zonnepanelen en keuringen ben ik in te schakelen.

Nieuwbouw of uw huidige installatie, ik kom graag bij u langs op locatie. Nadat alle elektrotechnische apparatuur goed zijn geïnstalleerd zorgt Ewout Katuin ook voor het onderhoud hiervan. U kunt ons ook inschakelen voor de verplichte keuringen van arbeidsmiddelen en gereedschap.

​Bij Ewout Katuin Elektrotechniek geloof ik in hard werken en datgene doen waar ik goed in ben: voor een scherpe prijs op hoog niveau installeren en net dat beetje extra aandacht en inzet tonen. Dit is waar ik voor sta en zo kennen mijn opdrachtgevers en relaties mij ook al jaren.